Log in Register
Samy & Mury's Pet Community
pets events forum fun & interesting photo contest video contest Log in Register

English German Hungarian

Generated in 59.7 msec, using 843 KB memory.

Samy & Mury's Pet Community pets events forum fun & interesting photo contest video contest Log in Register

Home Marusa Mirtill Dollár

Dollár

Dollár

Cat, Domestic Short Hair (Tabby)

Age: 2 years 1 month 27 days

Owner name: Marusa Mirtill

Story: Egy hívással kezdődött minden. Éreztem, hogy a sors egymásnak szánt minket. Akkor és ott megvolt az az érzés, amit már biztosan Te is megtapasztalhattál legalább már egyszer az életben. Tudod..Mikor még nem is volt köztetek kontakt, de mégis megvan...... more

Story:

Egy hívással kezdődött minden. Éreztem, hogy a sors egymásnak szánt minket. Akkor és ott megvolt az az érzés, amit már biztosan Te is megtapasztalhattál legalább már egyszer az életben. Tudod..Mikor még nem is volt köztetek kontakt, de mégis megvan a dejavu ,hogy már egyszer volt egy mesés történetetek. Nem emlékszel rá, csak a jó érzés maradt meg utána.
497napja történt, hogy megláttalak. Azóta is ugyanolyan intenzitással szeretlek ,mint az első időszakban. Bár az elején viharos volt a kapcsolatunk, hisz bizalmatlan voltál.. 27 nap volt mire engedted ,hogy egyáltalán hozzád érjek. Addig türelmesen kerestem a rést a pajzson, hogy a kegyeidbe f rkőzzek. Énekeltem neked, beszéltem hozzád, hogy legalább a hangomat megtudd szokni.. Majdnem egy hónap kellett hozzá, hogy összecsiszolódjunk. Azóta elválaszthatatlanok vagyunk. Vágyod az érintésem, puszit adsz magadtól..
Ha fáj a fejem és a pokolba kívánok mindent és mindenkit, csak egy sötét ,zajtalan szobára vágyom, akkor is Te jelented a megnyugvást. Te jössz, mellém fekszel és a testhődet átadva gyógyítasz. Egy csoda vagy az életemben.
Akkor léptél az életemben ,mikor a legnagyobb szükségünk volt egymásra. Nincs legjobb idő, de ez az volt. Egymásnak lettünk a menedékei, a legjobb barátja, a bizalmasa és a biztonságot jelentő szigete. Az őrangyalom vagy. A szerencse hozó talizmánom. Egymás családtagja lettünk.
Nap végén ,ha hazaérek ,Te már az ajtóba vársz ugyanolyan hévvel, mint minden eddigi este. Még jutifalat se kell hozzá ,hogy puszit adj..És még azt mondják, a macskák hálátlanok és csak addig érdeklődő, szeretetteljes, míg a hőn vágyott ételt meg nem kapja.. Badarság.
Dollár ezt megcáfolta.
Ha nyűgös vagy, zajongsz és ördögien viselkedsz..hajnalba keltesz, mikor még nem látod a fényt..
Ne feledj egy fontos tényt:
Én akkor is szeretlek! 😻
Fogadj örökbe Te is, éld át Te is az "Ohana érzést".

Photos

Dollár has not yet uploaded any photos!

Videos

Dollár has not yet uploaded any videos!

Blogs

Dollár doesn't have any blogs yet!

Comments

No comments yet

Report And Block

If someone is in immediate danger, call the local emergency services. Don't wait. We can only review issues in a matter of hours or days!