Log in Register
Samy & Mury's Pet Community
pets events forum fun & interesting photo contest video contest Log in Register

English German Hungarian

Generated in 72.1 msec, using 909 KB memory.

Samy & Mury's Pet Community pets events forum fun & interesting photo contest video contest Log in Register

Home Sirius és Merci Sirius

Sirius

Sirius

Dog, Rottweiler

Age: 1 year 18 days

Owner name: Sirius és Merci

Story: 🐾Sirius a Rottie🐾Hamarosan egy éves nagy fiúcska leszek, bár anya még mindig úgy hív engem, hogy "babám, pici fiúm, kisfiú" és ehhez hasonló becenevekkel illet engem! Amikor még igazán pici fiúka voltam, akkor még a testvéreimmel...... more

Story:

🐾Sirius a Rottie🐾

Hamarosan egy éves nagy fiúcska leszek, bár anya még mindig úgy hív engem, hogy "babám, pici fiúm, kisfiú" és ehhez hasonló becenevekkel illet engem!
Amikor még igazán pici fiúka voltam, akkor még a testvéreimmel játszottam minden nap, illetve szüleim fülét rágcsáltam.. Egyszer csak elkezdtünk megfogyatkozni, majd eljött az én időm, hogy egy szerető gazdihoz kerüljek. Amikor eljött értem egy lány az ő szüleivel, akkor nagyon boldog volt és a testvéreimhez és hozzám hajolt. Simogatta minket, de nem tudott választani közülünk, de én kiválasztottak őt magamnak. Többször is bemásztam a lába közé és a kezéhez is mentem, hogy kaphassak egy kis fülvakargatást. Mamának a szoknyájával akartam játszani, illetve papa cipője akkora volt mint én, így természetesen játszani szerettem volna vele! Szerencsére bevállt náluk és az én valasztásomra kiválasztottak engem! Az új otthonom felé lévő úton egész végig anya ölében feküdtem és a karját nyalogattam. Amikor az új otthonomba értünk, akkor kiderült, hogy anyának van még kettő kisebb testvére, nekik is nagyon örültem. Az nap még játszottam velük a kertben, majd este egy hosszú zöld valamiből hideg víz jött ki és a mama azzal öntötte a földre a vizet amíg mi anyával labdával játszottunk, nem igazán értettem, hogy a mama mit csinál, így kíváncsian megnéztem magamnak azt a hosszú dolgot és megtámadtam, majd játszottam is vele. Amikor már kezdett lehelni a levegő, akkor mindenki bement és most én is a "háznak" nevezett hatalmas dologban lehettem, kellemes meleg volt bent! Természetesen nekem ez az egy hét a kutya szüleim és testvéreim nélkül nehéz volt, hiába voltam itt nagyon boldog.. Hiányoztak nagyon és elkezdtem sírni az este, de a mama hozott nekem egy nagy kutyát, igaz nem hasonlított rám, vagy a kutya szuleimre, nem is mozdult, de mégis kicsit megnyugodtam. Természetesen szeretgetésre még mindig szükségem volt, így az "ágynak" nevezett nagy kényelmes dolog mellé mentem és addig sírtam ameddig fel nem vett.

Videos

Sirius has not yet uploaded any videos!

Blogs

Instagram

Written by: Sirius https://instagram.com/sirius_the.rottweiler?igshid=ZDdkNTZiNTM= 05 April 2023. 14:37:43

Comments

No comments yet

Report And Block

If someone is in immediate danger, call the local emergency services. Don't wait. We can only review issues in a matter of hours or days!